ROYAL CANIN SHN MINI STARTER MOTHER&BABYDOG

2631.616

Katalogové číslo: - Kategorie: Štítek:

V každé granuli se ukrývá jedinečná kombinace kvalitních bílkoviny a speciálních živin, které dodají fence i štěňatům vše potřebné pro jejich správný vývoj. Složení obsahuje exkluzivní kombinaci nutričních složek nacházejících se v mateřském mléce a zároveň krmivo splňuje vysoké energetické nároky fen na konci březosti i během kojení. Granule navíc snadno rozmočíte ve vodě na chutnou kaši, která usnadňuje štěňatům přechod z mateřského mléka na pevnou stravu.

Přirozená obranyschopnost – zdravé trávení
Krmivo START KOMPLEX je plodem neustálého výzkumu Royal Canin. Obsahuje exkluzivní kombinace nutričních složek nacházejících se v mateřském mléce. Granule jsou navíc posíleny specifickými živinami, které aktivně podporují zdravé trávení štěněte a jeho přirozenou obranyschopnost.

Psi malých plemen mají sice malou tělesnou konstituci, ovšem s jejich nutričními a energetickými potřebami je to přesně naopak.
Je nezbytně důležité, aby vaše malá fenka i její štěňata dostala výživu, která je speciálně vytvořená na míru jejich unikátním nutričním potřebám.

Z tohoto důvodu krmivo ROYAL CANIN® Mini Starter Mother & Babydog poskytuje vše nezbytné fenám do 10 kg i jejím štěňatům do 2 měsíců.

Složení krmiva ROYAL CANIN® Mini Starter Mother & Babydog je navrženo s pomocí „Start Komplexu“ společnosti ROYAL CANIN®. Jde o exkluzivní kombinaci výživových prvků, které se nacházejí v mateřském mléce. Tyto prvky jsou posíleny specifickými živinami, které aktivně podporují zdravé trávení a přirozenou obranyschopnost štěňat.